Hieman

tietoja minusta

Yrittäjä Tatiana Hakala

kirjanpitäjä ja tradenomi

venäjänkielinen asiantuntija taloushallinnon alalla sekä kansainvälisessä markkinoinnissa

Olen erikoistunut Suomen ja Venäjän väliseen markkinointiin. Työkokemusta alalta löytyy 20 vuotta joista puolet Venäjän markkinoilta. 

Suurin osa tarjoamistani palveluista on yritysten perustaminen, kuukauden kirjanpito ja tilinpäätös. Lisäksi teen asiakkaille liiketoimintasuunnitelmia pankkien tai maahanmuuttoviraston tarpeisiin esimerkiksi silloin kun yrityksen omistaja on ulkomaalainen ja on hakemassa työviisumia. Tarjoan myös tulkkauspalveluita kirjanpitoon liittyvissä asioissa (suomi-venäjä-suomi) ja konsultointia.

Tällä hetkellä asioita hoidetaan etänä joten toimistossa tapaaminen on mahdollista pelkästään ajanvarauksena. Varaa aikaa tässä. Toimiston osoitteen näät täältä.

семейный бухгалтер в финляндии, бухгалтер в оулу, бухгалтер в каяни, бухгалтер в иматре, бухгалтер вааса, Коккола, Ювяскюля, Соткамо, русский бухгалтер, консультация по налогам, налоговый консультант в финляндии, финская компания, финская бухгалтерия, бухучет на финском, финский язык, отчет по ндс в финляндии, налоговая декларация в финляндии, годовые отчеты оулу, годовые отчеты каяни, годовые отчеты ювяскюля
Kirjanpitäjä kokemuksella

Kouluttautunut kirjanpitäjä

Vankan koulutuksen hankkinut ja kokenut kirjanpitäjä – luotettava alan ammattilainen

09.2013 – 06.2015

Kokkolan Centria AMK (Ylempi AMK Tradenomi Tutkinto)

09.2001 – 06.2005

Venäjän valtiollisen kaupan ja talouden yliopisto

Ota yhteyttä

Konsultointipalvelu 65€/40 min sis. ALV

Tarvitset sitten apua uusien toimintojen aloittamisessa tai vanhojen optimoimisessa, voin auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteet.

Vapaa-ajallani

Harrastuksiini kuuluu sienestys, ulkoilu sekä salilla käynti kun virta riittää