Kirjanpidon ammattilainen

Miksi valita minut

Konsultointipalveluilla

Työskentelemään tehokkaammin

Yleensä konsultointia tarvitsevat aloittavat yritykset ja yrittäjät. Kysymyksiä voi olla aika paljon sekä kirjanpidosta että veroista ja yrityksen perustamisesta. Yleisimpiä kysymyksiä ovat mm. voinko perustaa osakeyhtiön yksin, pitääkö maksaa arvonlisäveroa, milloin veroilmoitus pitää tehdä, paljonko maksan veroja jos myyn tuotetta/palvelua x, maksanko tuloveroa jos olen yksinyrittäjä, mitä maksaa kuukauden kirjanpitopalvelu jne. Jokaisella yrittäjällä on oma toiminta, erilaiset tavarat ja palvelut, joku maksaa ALV:n 24%, toinen 14% ja kolmas ei maksaa olenkaan. Monilla on omat oikeudet vähentää tuloja ja maksaa pienempää tuloveroa. Joku yrittäjä saa vähentää tuloa kaikkiin autokuluihin, joku saa pelkästään kilometrikorvaukset siitä. Autan jokaista yrittäjää löytämään omaan toimialaan sopivat toimintatavat.

Konsultointia on  mahdollista saada puhelimitse, Skype tai Whatsapp-videopuhelun kautta, toimistossa tapaamiset tällä hetkellä onnistuu pelkästään ajanvarauksena.

Toimiston osoite löytyy täältä.

Konsultointi kestää vähintään 1 tunnin, ja ajan säästämisen vuoksi pyydän aina lähettämään minulle  kysymyksiä etukäteen vaikka sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Erikseen tarjoan konsultointia Venäjän kirjanpidosta ja verojen laskennasta. Palvelu soveltuu yrityksille, jotka suunnittelevat vientiä Venäjän markkinoille, tai ajatuksena on tytäryhtiön perustaminen Venäjällä. Voin olla Venäjän puolella tulkkina, sihteerinä ja kirjanpitäjänä.

Konsultoinnin hinta on 65 €/40min sis alv

ennakkomaksu tiilisiirtona, laskulla.

Jos haluat varata konsultointiaikaa laita viestiä puh/whatsapp +358409623993, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

Voit valita omaa päivää ja varata aikaa tässä.

Säästä aikaa

Lakipykäliä noudattaen

Aikatauluusi sopien

Maksimoi tuotto

Vastaukset kysymyksiisi

Ajankohtaista tietoa

Ota yhteyttä

Konsultointipalvelu 50€+ALV/40min

Tarvitset sitten apua uusien toimintojen aloittamisessa tai vanhojen optimoimisessa, voin auttaa yritystäsi saavuttamaan tavoitteet.